Margo

Margo

Mijn naam is Margo Ramp, geboren en getogen zoals ze dat zo mooi noemen, in Boskoop, het dorp van de vele boomkwekerijen. Ik houd van het leven, en één van mijn favoriete bezigheden is reizen. Ik vind het heerlijk om de cultuur van het land op te snuiven en zo mee te nemen naar huis waar ik het kan verwerken in mijn kunst. Ook de natuur van het desbetreffende land zie je vaak terug in mijn werken.

Ik ben een bewogen,  bevlogen en enthousiaste vrouw die het liefst alles zou omhelzen wat ze tegenkomt, en daarom in veel dingen de grenzen opzoekt. Dit is soms duidelijk te zien in de ontwerpen/verschillende objecten. Het ontwerpen  is een grote passie en zeker uniek te noemen.

Over het algemeen maak ik gebruik van natuurlijke- en/of gebruikte materialen dit resulteert mede door mijn enthousiasme en ambitie tot verrassende uitwerkingen. Het is daarom niet nodig uit te leggen dat ieder kunstwerk uniek is in zijn soort.

Exposities

2016   Trompenbrg Arboretem te Rotterdam.

2017   Wijkmuseum West Kruiskade te Rotterdam. Van juni tot 7 november 2017

2017   Brinkhuis te Laren.

2017    10 november tot 15 december    Galerie Serruys, van 10.00 tot 17.00 uur en is gevestigd in Laurens Antonius Binnenweg Rotterdam.